KARI PEL -Elektrodianturi + KARI EL22

Erinomainen valinta porakaivoon

pel elektrodi paakuva

KARI PEL on ohut, liitäntäkaapelin varassa riippuva elektrodi, joka on paras valinta kapeaan tilaan kuten porakaivoon. Se soveltuu nestepintojen monipuoliseen hallintaan esimerkiksi pumpun käynnistys- ja pysäytystoiminnoilla.

KARI PEL välittää tiedon nestetasojen vaihteluista KARI EL22 -kytkimelle, joka ohjaa toimintoja toivotulla tavalla. Esimerkiksi kun halutaan estää porakaivopumpun kuivanakäynti, PEL-elektrodit asennetaan pumpun yläpuolelle. KARI EL22 pysäyttää pumpun ennen kuivakäyntimahdollisuutta ja sallii käynnistämisen, kun pinta on jälleen turvallisella tasolla.  

Pumpun käynnistys- ja pysäytystasot helppo määrittää ja vaihtaa

KARI PEL -elektrodit soveltuvat täyttö- ja tyhjennyspumppujen ohjaukseen. Pumpun käynnistys- ja pysäytystasot on helppo määrittää asettamalla elektrodit niille nestepintojen korkeuksille, joiden yli ja ali nestepinta ei saa nousta ja laskea. Täyttö- ja tyhjennyskytkentöjä on helppo vaihtaa vaihtokoskettimella. 

KARI HSPE – häiriösuojattu elektrodikaapeli pitkille etäisyyksille

Suosittelemme häiriösuojatun KARI HSPE -elektrodikaapelin käyttöä silloin, kun vahvavirtakaapeli ja elektrodijohdin kulkevat rinnakkain syvissä porakaivoissa tai muissa kohteissa yli 50 metriä. Häiriösuojaus varmistaa KARI PEL -elektrodin normaalin toiminnan, kun vahvavirtakaapelista ei pääse indusoitumaan jännitettä elektrodikaapeliin.

 
Ota yhteyttä