Kari PKL -Moninapaliitin

Vesitiivis ja toimintavarma pumppukaapeliliitin

pkl moninapaliitin paakuva

Yksinkertainen ja kustannustehokas ratkaisu

KARI PKL on vesitiivis ja toimintavarma uppopumpuille suunniteltu moninapaliitin, joka tuo merkittäviä säästöjä pumpun toistuviin huoltokustannuksiin. KARI PKL:n ansiosta pumppu voidaan irrottaa sähköverkosta ja kytkeä uudelleen täysin ilman sähköalan ammattilaista. KARI PKL on kertainvestointi, jonka hintataso on samaa luokkaa kuin yhden pumpun irrotus ja uudelleen kytkentä sähköammattilaisen tekemänä.

Helppoutta suunnitteluun – soveltuu käytännössä kaikille pumpuille

KARI PKL moninapaliitin tarjoaa suunnittelun helppoutta kaikille, jotka valmistavat tai modernisoivat pumppaamoja sekä jäte- ja puhdasvesijärjestelmiä. Se on myös kätevä vaihtoehto asennusliikkeille ja huoltoyrityksille, joiden palveluihin kuuluvat uppopumppujen huoltosopimukset. Vesitiiviinä se toimii moitteettomasti niin suurissa altaissa kuin pienissä kaivoissakin.

Moninapaliittimet helppo ja turvallinen asentaa myös jälkikäteen

KARI PKL moninapaliittimet asennetaan sähkökeskuksen ja uppopumpun väliseen kaapeliin. Asennus on helppoa ja nopeaa myös silloin, kun halutaan korvata pumpun nykyinen sähköratkaisu ilman erikoisosaamista. Myös pumpun huollon jälkeinen takaisinkytkentä sähköverkkoon onnistuu aina oikein, sillä pumpun pyörimissuunta ei pääse vaihtumaan.

Kätevä varapumpun käyttöönotto mahdollistaa jatkuvan toiminnan

Yksinkertaisen ja nopean asennuksen ansiosta KARI PKL moninapaliitin mahdollistaa varapumpun vaivattoman kytkennän pääpumpun ollessa huollossa. Näin vältytään turhilta käyttökatkoksilta ja varmistetaan pumpun jatkuva toiminta.

Sähkökeskukselle turvallinen valinta

KARI PKL moninapaliittimen ansiosta sähkökeskuksen läpiviennit säilyvät avaamattomina, vaikka pumppu irrotetaankin sähköverkosta. Näin estetään kosteuden ja kaasujen pääsy sähkökeskukseen.

Voimavirtaliitin erilaisten sähkölaitteiden sadekelikäyttöön

KARI PKL moninapaliitimet soveltuvat pumppujen lisäksi kaikille märissä olosuhteissa käytettäville voimavirtalaitteille sekä jatkojohtojen liittimeksi sadekelillä. Olipa käyttötarve mikä tahansa, liitintä tilattaessa tarvitsee tietää vain napaluku (4–10) sekä kaapelin ulkohalkaisija (9–32 mm).

 

Muut tiedot

Kytkentäohjeet

PDF

Lataa käyttöohje (pdf)

PDF

Lataa esite (pdf)

Tekniset tiedot
Mitat
Asennus

Tilauskoodi

Tilauskoodi_PKL

 

Moninapaliittimet helppo ja turvallinen asentaa myös jälkikäteen

Ota yhteyttä