REMU PumppuVahti -asiakastarina

Suomen Pumppaamohuollot Oy

Kiinteistönomistaja oli maksanut aiemmin suuria summia sadevesikaivon tarpeettomasta tyhjennyksestä. Nyt hän kyseli hälytysjärjestelmää kiinteistöönsä.

Vanha pintakytkin sadevesikaivossa oli jäänyt jumiin eikä enää toiminut kunnolla. Suomen Pumppaamohuollot Oy otti asiakkaan kiinteistöön käyttöön REMU PumppuVahdin ja asensi sinne kaksi pintakytkintä, joilla mitataan lattian kosteutta ja sadevesikaivon pinnan korkeutta. Uusi REMU PumppuVahti on toiminut erittäin hyvin.

Suomen Pumppaamohuollot Oy suosittelee, että kiinteistöjen omistajat antavat ammattilaisen asentaa REMU PumppuVahdin, koska ammattilaisilla on kokemusta ja ymmärrystä mihin kohtaan pintakytkin ja keskusyksikkö kannattaa asentaa. Asennus vaatii myös sähköistyksen, joten viimeistään siinä vaiheessa tarvitaan ammattilaisen apua joka tapauksessa.

REMU PumppuVahti on kuitenkin tarkoitettu nimenomaan yksityisille mökkien tai kiinteistöjen omistajille. REMU on tavalliselle kansalaiselle sopivan hintainen ja edullinen laite.

REMU PumppuVahdin valvontaraportit ja hälytykset voivat mennä yksityisille kiinteistönomistajille, mutta siinäkin kannattaa harkita valvontapalvelun tilaamista alan ammattilaiselta. Kun hälytys tulee ammattilaiselle, niin he pystyvät usein lähtemään huolto- tai kaivontyhjennyskäynnille saman tien ja hoitavat asian kuntoon, ennen kuin kiinteistönomistajan tarvitsee huolehtia asiasta.

Lisätietoja REMU PumppuVahdin asennuksesta:


Suomen Pumppaamohuollot Oy

puh. +358 50 570 9821
https://www.suomenpumppaamohuollot.fi/

REMU PumppuVahti -tuotetietoja:
puh. +358 3 876 810
https://kari.fi/fi/remu-pumppuvahti/