Pintakytkimiä jo yli 50 vuotta

Kari-Finn Oy kehitti ensimmäisen pintakytkimensä jo vuonna 1965. Siitä lähtien olemme suunnitelleet, testanneet ja valmistaneet miljoonia pintakytkimiä mitä erilaisimpiin toimintaympäristöihin. Tutkimustyömme ja asiakkailta saamamme palautteen ansiosta tuotteemme on kehittynyt todella onnistuneeksi.

KARI-pintakytkimestä tuli kansainvälinen innovaatio- ja vientimenestys jo vuonna 1977, kun KARI-pintakytkin palkittiin kultamitalilla Brysselin kansainvälisillä keksintömessuilla sekä Brysselin kaupungin mitalilla laajaan vientiin yltäneenä tuotteena. Vienti kattoi silloin kaikki Euroopan maat, USA:n, Etelä-Afrikan ja Japanin. Myöhemmin vienti on tavoittanut kaikki mantereet.

Kotimaista laatutyötä

Pitkäaikaisen kokemuksemme ansiosta KARI-pintakytkimet ovat korkealuokkaisia, tasalaatuisia ja varmatoimisia. KARI-pintakytkimet ovat myös ekologisia pitkän käyttöiän ansiosta. Asiakkaamme kiittävät meitä KARI-pintakytkimen pitkästä, jopa 30 vuoden toimintaiästä jatkuvassa käytössä. Jokainen KARI-pintakytkin on käsin tarkastettu ja testattu.

Testattuja ja sertifioituja kytkimiä

KARI-pintakytkin on suomalaista korkeatasoista ja luotettavaa laatutyötä. Laatu perustuu ISO9001-laatujärjestelmään. Jokaiselle tuotteelle tehdään täydellinen toimintatestaus. Kari-pintakytkin on saatavana myös UL/CSA-hyväksyttynä USA:n ja Kanadan markkinoille.