KARI Exi -rele

KARI EXI -rele ATEX-tiloihin

Turvallinen rele räjähdysvaarallisen tilan pintakytkimelle

KARI Exi -rele on suunniteltu turvalliseksi virranohjaajaksi pintakytkimelle, joka toimii räjähdysvaarallisessa tilassa kuten öljysäiliössä. Sen turvallisuus perustuu ns. luonnostaan vaarattomaan virtapiiriin, joka ei pysty vapauttamaan tarpeeksi sähköenergiaa tulenaran aineen sytyttämiseksi. KARI Exi -rele on keskeisten kansainvälisten turvallisuusstandardien mukainen ja mahdollistaa pintakytkimen käytön useissa ATEX-luokitelluissa tiloissa. Se on helppo asentaa DIN-kiskoon räjähdysvaarallisen tilan ulkopuolelle.

KARI Exi -rele tarjoaa helpon tavan tehdä pintakytkimestä ATEX-turvallinen. Rele rajoittaa räjähdysvaaralliseen tilaan vietävän energian niin pieneksi, ettei räjähdysvaaraa ole. Tyypillisesti KARI Exi -relettä käytetään KARI-pintakytkimen mallien C (ø 99 mm) ja M (ø 76 mm) kanssa öljysäiliössä. Se on myös erinomainen vaihtoehto pintakytkimille esimerkiksi kemian ja petrokemian kohteissa.

Rele ei-räjähdysvaaralliseen tilaan

KARI Exi -rele on helppo asentaa DIN-kiskoon räjähdysvaarallisen tilan ulkopuolelle. Rele on valmistettu laadukkaista komponenteista, mikä takaa luotettavan ja pitkäaikaisen toiminnan. Sitä on saatavana yksi- tai kaksikanavaisena käyttötarpeen mukaan. Yksikanavainen KARI Exi voidaan kytkeä esimerkiksi ylä- tai alarajahälyttäjäksi. Kaksikanavaisella releellä voidaan ohjata kahta erillistä toimintoa.

Turvalliseen työskentelyyn vaarallisten aineiden kanssa

Exi-releen luonnostaan vaarattoman virtapiirin ansiosta KARI-pintakytkin soveltuu turvalliseen työskentelyyn myös vaarallisten ja räjähdysherkkien aineiden kanssa.

Käyttämällä KARI Exi-relettä KARI-pintakytkin soveltuu turvalliseen työskentelyyn myös vaarallisten ja räjähdysherkkien aineiden kanssa. KARI Exi-rele muodostaa luonnostaan vaarattoman virtapiirin räjähdysvaaralliseen tilaan. KARI C- ja M-tyypit mahdollistavat Exi-releen käytön.